follow Catalog firme » Constructii imobiliare » Agentii imobiliare
  home     Constructii imobiliare   Agentii imobiliare

Agentii imobiliare

Obtineti cel mai bun pret pentru agentii imobiliare completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
agentii imobiliare (BIHOR)
Orintex Sa, este persoana juridica romana, cu capital integral privat. Sediul social: Oradea P-ta 1 Decembrie nr.16, jud Bihor; Forma juridica este de societate pe actiuni de tip inchis, cu proprietate privata.Numar inregistrare la ORC Bihor: J 05/162/1991, CUI/CIF RO 27722530; Capital social 92.500 . Se inchiririaza locatie proprietate, cca 150 mp compusa din cinci incaperi, situata la etajul unei cladiri ultracentrale de..
0722 *** ***Click aici!
agentii imobiliare bucuresti (BUCURESTI)
Piata imobiliara romaneasca s-a dezvoltat, s-a diversificat si a devenit din ce in ce mai sofisticata. nevoile clientilor au evoluat si s-au conturat mult mai bine, ei nu mai cauta numai produse si servicii, ci cauta experiente memorabile. Astazi nu mai este indeajuns sa vinzi si sa cumperi o proprietate, este necesar sa oferi mai mult: solutii pentru toate problemele si solicitarile. Piata..
0747 *** ***Click aici!
agentii imobiliare litoral (CONSTANTA)
Agentie imobiliara din orasul navodari ce ofera ultimele anunturi imobiliare din zonele: constanta, navodari, mamaia statiune, mamaia nord, mamaia sat, tabara navodari, lumina, ovidiu, corbu, vadu. ofertele sunt actualizate zilnic, preturi fara concurenta. apartamente de lux pe litoral, cu vedere la mare, apartamente de vacanta in complex rezidential primul rand la mare, vile, hoteluri, pensiuni, terenuri la cel mai bun pret...
0723 *** ***Click aici!
agentii imobiliare sibiu (SIBIU)
Este dificil sa gasesti agentia imobiliara pe care sa te bazezi ? noi, ne-am propus sa iti castigam increderea, oferind consultanta imobiliara, evaluare si publicitate gratuita, asistenta in orice faza a procesului de vanzare, cumparare sau inchiriere. contactati-ne si veti gasi corectitudine si transparenta! asiguram clientilor nostrii asistenta constanta si personalizata si oferim garantia unui serviciu serios si eficient. acesta este punctul nostru de..
0756 *** ***Click aici!
agentii imobiliare cluj (CLUJ)
Agentia imobiliara select consulting din cluj-napoca, are ca prim obiectiv segmentul constructii noi cluj. va oferim o gama larga de servicii imobiliare: vanzari apartamente in cluj, vanzari case in cluj, vile, terenuri, constructii noi in cluj, spatii comerciale, birouri, cumparari, inchirieri. nu mai trebuie sa cauti alte agentii imobiliare din cluj. esti la select consulting!..
0364 *** ***Click aici!
agentii imobiliare timis (TIMIS)
Firma noastra va ofera din 1992 servicii imobiliare complete, transparente permanent, discretie, confidentialitate. Prin colaboratori, asiguram si consultanta juridica, servicii de arhitectura, topografie, cadastru, acte notariale. De asemenea, din 20.01.2009 vom avea de inchiriat sala cu capacitate de 15-20 persoane, ideala pentru conferinte, reuniuni, team building, training, conferinte presa. Situata in Timisoara, zona Centrului de Afaceri, Sala Olimpia, Str. Cluj. Usor accesibila cu..
0256 *** ***Click aici!
agentii imobiliare (BUCURESTI)
Spatii birouri si spatii comerciale diferite suprafete si compartimentari Metrou, paza, contorizare separata utilitati , disponibilitate imediata Contact 021.3167807 0735.031.550 victor.marinescu@monacotowers.ro..
0735 *** ***Click aici!
agentii imobiliare (PRAHOVA)
Suntem o agentie imobiliara cunoscuta pentru calitatea serviciilor pe care le oferim prin acordarea de consultanta individualizata in functie de cerintele clientilor. Putem afirma ca suntem una dintre agentiile de top din judetul Prahova, acest fapt fiind dovedit de numarul tranzactiilor efectuate in ultimul an, de baza de clienti formata de-a lungul timpului, si de baza de date actualizata...
0722 *** ***Click aici!
agentii imobiliare constanta (CONSTANTA)
Atat de multe motive pentru a ne alege sa va promovam casa! va garantam ca vom oferi casa dvs. unor potentiali cumparatori, care si-au dovedit seriozitatea. va garantam ca fiecare vizionare a casei se va face in compania noastra. va vom transmite informatiile obtinute de la eventualii clienti dupa vizionarea locuintei, in aceeasi zi. vom fi intotdeauna disponibili când aveti nevoie de noi..
0364 *** ***Click aici!
agentii imobiliare timisoara (TIMIS)
Intermedieri imobiliare. oferte inchirieri apartamente, spatii comerciale si hale, vile, vanzari terenuri, apartamente. anunturi online cu poze case, apartamente, vile, terenuri din romania. agentii imobiliare: vanzari si inchirieri in timisoara si alte orase...
0721 *** ***Click aici!
agentii imobiliare satu mare (SATU-MARE)
Servicii: evaluare corecta si competenta, consiliere in obtinerea celor mai avantajoase credite, serviciu de asistenta pentru intocmirea actelor, promovarea eficienta a ofertelor in cotidianele locale promovarea ofertelor in cea mai vizionata si completa baza de date on line din satu mare: www.europeanhouse.ro comisioanele firmei sunt de 3-5% din pretul de vanzare si 50% din costul primei chirii, platite de vanzator, respectiv chirias...
0751 *** ***Click aici!
agentii imobiliare cluj (CLUJ)
Compania nobila casa, agentie imobiliara "full service", ofera inca din 2003 consultanta si solutii de intermediere imobiliara la standarde profesioniste, fiind o agentie imobiliara de top in cluj. ne bazam pe o echipa de profesionisti, dedicata, astfel incat oferim servicii imobiliare cu promptitudine si profesionalism.actionam pe segmentul rezidential: case, vile si apartamente atat constructii noi cat si constructii vechi, pe segmentul de business..
0264 *** ***Click aici!
agentii imobiliare prahova (PRAHOVA)
Agentie imobiliara cu sediul in ploiesti intermediaza vanzarea-cumpararea de apartamente, case-vile terenuri in prahova. echipa land investment imobiliare, caracterizata prin profesionalism, seriozitate, promtitudine, flexibilitate, isi face simtita prezenta pe o piata imobiliara in continua miscare si transformare, punand la dispozitia clientilor sai servicii de calitate tinand o stransa legatura cu acestia pe termen lung bazata pe respect, incredere si deplinatate...
0767 *** ***Click aici!
agentie imobiliara (IASI)
Agentia imobiliara activ casa a fost fondata in 2004, scopul ei fiind inca de la inceput acela de a oferi servicii profesionale pe piata imobiliara romaneasca. cautand solutii imobiliare avantajoase pentru satisfacerea clientilor nostri, am reusit sa castigam o pozitie bine consolidata printre primele mari agentii imobiliare ce actioneaza pe piata imobiliara din iasi. agentia imobiliara activ casa asigura consultanta imobiliara, prognoza si..
0232 *** ***Click aici!
agentii imobiliare (BUCURESTI)
Agentia imobiliara art imob grup bucuresti asigura consultanta imobiliara, prognoza si strategii imobiliare, asigurare juridica si asistenta tranzactiilor dumneavoastra imobiliare. pentru persoanele din strainatate care ofera sau solicita imobile in romania oferim consultanta imobiliara cu caracter special. imobiliare art imob grup pune la dispozitia dumneavoastra oferte imobiliare de vanzare si inchiriere apartamente, garsoniere, case, vile, spatii birouri, spatii comerciale, spatii industri..
0213 *** ***Click aici!
agentii imobiliare timisoara (TIMIS)
Realizare website, optimizare website, in orice domeniu de activitate, cu sau fara baze de date, in mai multe limbi simultan. design photoshop. site-ul dvs. va fi adaptat cerintelor. oferta noastra consta in realizare de websites avand utilitate in orice domeniu: prezentarea unei societati pe internet, vanzari online, agentii imobiliare, agentii de turism etc...
0722 *** ***Click aici!
agentie imobiliara bucuresti (BUCURESTI)
Sc cristina activ srl este o societate infiintata in anul 2004, pornind cu un singur obiectiv de activitate : intermedieri imobiliare, si ajungand pana in anul 2007 sa cuprinda toate activitatile conexe domeniului imobiliar.din anul 2004 activam pe piata imobiliara din bucuresti, ca o societate mica, axata pe calitate si..
0722 *** ***Click aici!
agentii imobiliare bucuresti (BUCURESTI)
Agentie cu agentii atestati cu o vechime de peste 17 anii pe piata imobiliara cu predilectie sector 6 si comunele limitrofe. La SC Confidence Com SRL, ne concentram asupra domeniului tranzactii imobiliare, vanzari cumparari, consultanta, evaluari. Agenti atestati international cips contactati-ne astazi! suntem prezenti pe piata in Bucuresti. 0722383621 bucuresti. La SC CONFIDENCE COM SRL, ne concentram asupra domeniului Tranzactii imobiliare .Vanzari-Cumparari.consultanta.evaluari. AGENTI..
0720 *** ***Click aici!
agentii imobiliare (BUCURESTI)
Profesionisti in domeniul imobiliare inca din 1998. oferim servicii de intermediere, vanzare - cumparare - inchiriere proprietati imobiliare in Bucuresti si imprejurimi.comisioanele practicate de agentia imobiliara Zone sunt urmatoarele: vanzari: 2,5% vanzare, cumparari: 2% cumparare, inchirieri: 50% din valoarea primei chirii...
0752 *** ***Click aici!
agentii imobiliare bacau (BACAU)
Vanzari Imobiliare Bacau, prezinta piata imobiliara online din Bacau. Pe acest Site gasesti anunturi imobiliare, stiri imobiliare, ghid imobiliar, informatii utile, ansambluri rezidentiale si proiecte comerciale. Locul potrivit pentru vanzare, cumparare si inchirieri Ce iti oferim...!!! Consultanta pentru toate etapele tranzactiei. Calitatea si rapiditatea procesului de vanzare Consultanta in pregatirea si eliberarea actelor. ..
0751 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie